15.08.2022

Ми закликаємо усіх небайдужих людей допомогти літній жінці, яка опинилася в біді. Бо найважче, коли ти зі своїм горем залишаєшся сам на сам. І велике щастя розуміти, що навіть абсолютно чужі люди готові самовіддано тобі допомагати.

З такою ситуацією зустрілася Любов Садовська, яка мешкає в Житомирській області. Вона мала власний будинок, у якому народилася сім’я та зростали її діти.

У той злощасний день пані Любов отримала телефонний дзвінок від сусідів та дізналася, що житла немає. За 30 хвилин вщент згоріло все майно.

Новина про біду, яка трапилася з жінкою, до Міжнародного благодійного фонду «Архангела Михаїла» долетіла випадково. Була проведена експертиза, яка показала, що відновити будинок неможливо.

Дуже оперативно було створено тимчасове приміщення для ночівлі та відпочинку, де жінка поки що зберігає деякі речі.

Наступний крок – це побудова нового невеликого житлового будинку. У ньому вже є фундамент, встановлені стіни, покладені дерев’яні лаги. На черзі дах та вікна.

Команда благодійного фонду «Архангела Михаїла» вже має необхідні кошториси та розрахунки. Для того, аби завершити ремонт Любов Іванівни просимо підтримки кожної небайдужої людини.

Удосконалюємо світ навколо нас разом! Навіть у воєнний час продовжуємо ЖИТИ, аби створювати комфортні умови ДЛЯ ЛЮДЕЙ!

Твій внесок – наша сила! Разом ми зможемо більше!